Ons aanbod

Emmen

€ 250.000 k.k.

De Traden 25
Woning te koop in Emmen

BEZICHTIGINGSSTOP

Op zoek naar een fraaie, ruime twee-onder-een-kapwoning in Barger-Ooosterveld? Maak dan snel een afspraak voor een van onze bezichtigingsdagen!

Deze in 1988 gebouwde woning is in 2000 verbouwd waardoor er veel…

Klazienaveen

€ 425.000 k.k.

Kazerneweg 27
Woning te koop in Klazienaveen

Een unieke kans!
Dit zeer royale, vrijstaand woonhuis met vele mogelijkheden is grotendeels verbouwd en gemoderniseerd ligt op een kavel van 713 m2 in Klazienaveen.
Blikvanger van dit huis is de prachtige, moderne, zwarte keuken voorzien…

Hogelink Makelaardij

Hogelink Makelaardij is lid van VastgoedPro. VastgoedPRO is de enige beroepsorganisatie in Nederland waarin makelaars, taxateurs en andere vastgoed professionals verenigd en georganiseerd zijn. In december 2009 is VastgoedPRO als organisatie ontstaan vanuit fusie tussen Landelijke Makelaars Vereniging LMV en Register van Vastgoed Taxateurs RVT. Hoewel VastgoedPRO eind 2009 is opgericht, gaat de historie van de grondleggers van LMV en RVT meer dan 20 jaar terug. Deze jarenlange expertise en deskundigheid vormen de basis van kwaliteit, deskundigheid en professionaliteit van de huidige aangesloten leden.

Wij plaatsen uw woning altijd op die sites waar de kans het grootst is dat deze opvalt en gevonden wordt. Onder andere op de Vastgoedpro.nl, de woonkrant.nl, speuders.nlhuislijn.nl, marktplaats en funda.

Wat kan Hogelink Makelaardij voor u betekenen?

Gratis waardebepaling

Wat is uw woning waard? Hogelink Makelaardij zorgt voor een professionele en vrijblijvende waardebepaling van uw woning.

Taxeren

Financiering is een veelvoorkomende reden waarbij een taxatierapport vereist is. Voor deze kunt u terecht bij Hogelink Makelaardij!

Blijf op de hoogte

Schrijf u in en wij houden u wekelijks op de hoogte van ons nieuwste aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.

Huis verkopen

Wij bieden u een persoonlijke aanpak en u als klant wordt nauw betrokken bij de verschillende stappen.

Referenties

Wat zeggen klanten over ons?